Skip to the content

Glas med funktioner

Ruderne i dit vindue er ikke bare glas. Hos os er vinduerne altid produceret med energiruder, men derudover findes der mange andre muligheder. På denne side kan du læse om og blive klogere på disse muligheder.

Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan vejlede dig.

Funktionsmuligheder

Få en kort introduktion eller klik og læse mere.

Solafskærmende glas

Slipper vinduer og døre for meget sollys og varme ind i boligen, kan der opstå et dårligt indeklima med uhensigtsmæssigt høje temperaturer. 

Støjreducerende glas

Enhver termorude reducerer lyden mærkbart, men ikke altid tilstrækkeligt. Vi producerer derfor også termoruder med lyd- og støjdæmpende egenskaber.

Energiglas

Vi producerer alle vores 2- og 3-lags termoruder som energi termoruder. Der findes flere muligheder for at lave termoopbygninger med energi.

Ornamentglas

Denne type glas anvendes hovedsageligt som dekoration samt i områder, hvor der ønskes en vis udstrækning af diskretion. Ornamentglas fås med smukke dekorative mønstre og overflader.

Sikkerhedsglas

Har du specielt udsatte vinduer, er det en god idé at vælge sikkerheds eller sikringsglas. Der findes som udgangspunkt 3 typer med forskellige grader af sikring. 

Hærdet emaljeret glas

Glasset i ruderne males enten heldækkende eller i rammer med en farve, som hindrer gennemsyn. Mulighederne er mange. Så klik og læs mere.

Få inspiration

Se flotte billeder fra vores referencer og de fineste detaljebilleder af vores produkter.