Skip to the content

Vindunor er en nordjysk familieejet vinduesfabrik

- med rødder tilbage til 1976.

Vores 12.000 m2 store vinduesfabrik holder til i Hjørring, Nordjylland, og vi beskæftiger over 90 medarbejdere. Vinduer og døre fra os udmærker sig ved nordisk æstetik med rene linjer og et tidløst udtryk, og selvfølgelig i dansk kvalitet.

Vi er vokset op med, at et ord er et ord. Og at et langvarigt samarbejde er noget man gør sig fortjent til. Derfor får du ikke kun danske kvalitets vinduer og døre. Du får et tæt samarbejde med erfarne fagfolk, der kender dig og forstår din hverdag. Vi kalder det nordjysk nærvær.

Vores vinduer og døre forhandles af professionelle håndværkere. Vi handler ikke med private, men videreformidler gerne kontakten.

Familieejet

Vindunor A/S er familieejet og ejes 100% af Henrik Sørensen. 

Casper Sørensen, Henriks søn, er også en del af Vindunor og når tiden er rigtig, er vi klar til et generationsskifte. I vores arbejdende bestyrelse sidder Henrik Stegenborg Andersen som formand og Lars Møller som bestyrelsesmedlem.

Indtil januar 2022 var vi en del af Glaseksperten A/S – og hed Glaseksperten Vinduer & Døre. Efter et 15-års langt og godt ægteskab med Glaseksperten A/S er vi blevet en selvstændig virksomhed.

Henrik Sørensen
Ejer
Direktør, Vindunor

Henrik Stegenborg Andersen
Bestyrelsesformand
Direktør, Thermex Scandinavia

Lars Møller
Bestyrelsesmedlem
Country Manager, Managing Director, Pfizer Denmark & Iceland

Om vores produktion

Vi er 100% ordreproducerende og alle vores vinduer og døre produceret efter mål. Netop derfor er alle vores 70 medarbejdere i produktionen nøglepersoner. Kombinationen af høj faglighed, højteknologisk produktion og den nordjyske ærekærhed - sikrer den ensartede høje danske kvalitet.
Alle i produktionen er ansat under Industriens Overenskomst og vi vægter det at arbejde under ordentlige forhold utrolig højt.

Vores grønne profil

Viljen og lysten til at forbedre det aftryk vi sætter på klimaet og samfundet er tårnhøje og vi arbejder konstant på at forbedre det.

  • Vi anvender selvfølgelig kun FSC eller PEFC certificeret træ.
  • Vi anvender 2ØKO miljøoverfladebehandling på vores træ.
  • Dansk produceret vinduer og døre. Vores produktion er i Hjørring, Nordjylland.
  • Vores vinduer og døre er registeret i databasen for byggeprodukter, som kan indgå i Svanemærket byggeri. Følgende produktkategorier er registret: 3-lags standard træ/alu og træ, samt 3-lags Moderne træ/alu.
  • Vi bidrager gerne til at få byggerier DGNB-certificeret ved at dele ud af vores viden og erfaring om valget af vinduer og døre.

Og en masse andre bæredygtige og grønne initiativer.

Den gode historie bag det gode håndværk

2022:

Vindunor kom til verden den 1. januar 2022 efter en lykkelig skilsmisse. Glaseksperten Vinduer & Døre har haft 15-års langt og godt ægteskab med Glaseksperten A/S. Nu står vi på egne ben med Henrik Sørensen som eneejer og vores nye navn Vindunor. Produktionen udvides med 1.900 m2.

2020:

I 2020 er der mere end 50 medarbejdere. Væksten i produktionen er betydelig. I dag produceres der hver dag den samme mængde, som vi producerede på 1 uge i 2013.

2019:

Der investeres i et CNC styret afkorteranlæg til alu delene. Den er fuldautomatisk, og laver alle snit og borer/fræser huller til låsekasser. Igen giver effektiviseringen arbejdspladser og antallet af medarbejder er på 45, og væksten 15 %.

2017:

Kun 2 år efter flytningen investeres der i en ny CNC-maskine, hvilket skaber en fordobling af produktionskapaciteten. Anlægget erstatter seks andre maskiner og sikrer dermed en betydelig effektivisering. På trods af effektiviseringen øges medarbejderstaben, som nu runder 40 og oplever igen en 100 % salgsvækst.

2015:

Glaseksperten Vinduer og Døre vækster for fuld kraft og for at skaffe plads nok til produktionen, bliver det tidligere mejeri i Hjørring købt, og produktionen breder sig nu over 10.500 m2. Antallet af medarbejder vokser fortsat, og der er nu 35. Fra 2013 til 2015 vækster salget med 50 %.

2013:

Efter 15 år bliver Klæstrup Maskinsnedkeri integreret i Glaseksperten A/S, og skifter navn til Glaseksperten Vinduer og Døre. Samtidig er medarbejderstaben fordoblet til 30 og vi oplever igen en salgsvækst på 100%.

2001:

Klæstrup Maskinsnedkeri er i vækst og flytter til større lokaler i Hjørring og udvider samtidig produktionen. På 3 år steg medarbejderantallet til 15 og salget med 100 %.

1998:

I 1998 købte Christian Larsen og Jes Vejby det lille snedkeri, som dog fortsat blev drevet som egen selvstændig virksomhed og i eget navn. På dette tidspunkt var der 8 medarbejdere.

1976:

Historien starter tilbage i 1976, hvor Klæstrup Maskinsnedkeri kom til verden i en mindre by i Nordjylland.

Mød os

Vi er vindu-nørder, og hjælper dig gerne med faglig sparring, råd og vejledning.

Job

Vil du gerne være med på holdet, så se vores ledige stillinger her – eller søg uopfordret.