Skip to the content

Vindunor er en nordjysk familieejet vinduesfabrik

- med rødder tilbage til 1976.

Vores 14.000 m2 store vinduesfabrik holder til i Hjørring, Nordjylland, og vi beskæftiger over 90 medarbejdere. Vinduer og døre fra os udmærker sig ved nordisk æstetik med rene linjer og et tidløst udtryk, og selvfølgelig i dansk kvalitet.

Vi er vokset op med, at et ord er et ord. Og at et langvarigt samarbejde er noget man gør sig fortjent til. Derfor får du ikke kun danske kvalitets vinduer og døre. Du får et tæt samarbejde med erfarne fagfolk, der kender dig og forstår din hverdag. Vi kalder det nordjysk nærvær.

Vores vinduer og døre forhandles af professionelle håndværkere. Vi handler ikke med private, men videreformidler gerne kontakten.

Familieejet

Vindunor A/S er familieejet og ejes 100% af Henrik Sørensen. 

Casper Sørensen, Henriks søn, er også en del af Vindunor og når tiden er rigtig, er vi klar til et generationsskifte. I vores arbejdende bestyrelse sidder Henrik Stegenborg Andersen som formand og Lars Møller som bestyrelsesmedlem.

Indtil januar 2022 var vi en del af Glaseksperten A/S – og hed Glaseksperten Vinduer & Døre. Efter et langt og godt ægteskab med Glaseksperten A/S er vi blevet en selvstændig virksomhed.

Henrik Sørensen
Ejer
Direktør, Vindunor

Henrik S. Andersen
Bestyrelsesformand
Direktør, Thermex Scandinavia

Lars Møller
Bestyrelsesmedlem
Country Manager, Managing Director, Pfizer Denmark & Iceland

Casper K. Sørensen
Søn
Forretningsudvikling

Om vores produktion

Vi er 100% ordreproducerende og alle vores vinduer og døre produceret efter mål. Netop derfor er alle vores 70 medarbejdere i produktionen nøglepersoner. Kombinationen af høj faglighed, højteknologisk produktion og den nordjyske ærekærhed - sikrer den ensartede høje danske kvalitet.
Alle i produktionen er ansat under Industriens Overenskomst og vi vægter det at arbejde under ordentlige forhold utrolig højt.

Vores grønne profil

Viljen og lysten til at forbedre det aftryk vi sætter på klimaet og samfundet er tårnhøje og vi arbejder konstant på at forbedre det.

  • Vi er FSC®-certificeret. Spørg efter vores FSC®-certificerede produkter. Se certifikat.
  • Vi anvender 2ØKO miljøoverfladebehandling på vores træ.
  • Dansk produceret vinduer og døre. Vores produktion er i Hjørring, Nordjylland.
  • Mange af vores vinduer og døre er registreret i databasen for byggeprodukter, som kan indgå i Svanemærket byggeri. Følgende produktkategorier er registreret: Standard træ/alu, Standard træ og Moderne 48 træ/alu - alle 3-lags. Download komplet produktliste her.
  • Vi bidrager gerne til at få byggerier DGNB-certificeret ved at dele ud af vores viden og erfaring om valget af vinduer og døre.

Og en masse andre bæredygtige og grønne initiativer.

Den gode historie bag det gode håndværk

2023:

Der blev investeret i en fordobling af kapaciteten i produktionen. Yderligere 150 åg til malerkabinen og i midten en ny malerrobot, der håndterer alle farver. I sommeren blev den nye CNC - Working Process leveret og sat i drift. Kontor og showroom åbnet i Rødovre. Flere end 120 medarbejdere.

2022:

Vindunor kom til verden den 1. januar 2022 efter en lykkelig skilsmisse. Glaseksperten Vinduer & Døre havde haft et langt og godt ægteskab med Glaseksperten A/S. Nu skulle vinduesfabrikken stå på egne ben med Henrik Sørensen som eneejer og med det nye navn Vindunor. Produktionen blev udvidet med 1.900 m2.

2020:

I 2020 var der mere end 50 medarbejdere. Væksten i produktionen blev betydelig, og dagligt blev der produceret den samme mængde, som vi i 2013 producerede på én uge.

2019:

Der blev investeret i et CNC styret afkorteranlæg til alu delene. Den var fuldautomatisk, og lavede alle snit og borede/fræsede huller til låsekasser. Igen skabte effektiviseringen arbejdspladser og antallet af medarbejdere var oppe på 45, og en salgsvækst på 15 %.

2017:

Kun 2 år efter flytningen blev der investeret i en ny CNC-maskine, hvilket skabte en fordobling af produktionskapaciteten.
Anlægget erstattede seks andre maskiner og sikrede dermed en betydelig effektivisering. På trods af effektiviseringen blev medarbejderstaben øget, som var nu på 40 og igen en salgsvækst på 100 %.

2015:

Glaseksperten Vinduer og Døre vækstede for fuld kraft og for at skaffe plads nok til produktionen, blev det tidligere mejeri i Hjørring købt, og produktionen bredte sig nu over 10.500 m2. Antallet af medarbejdere voksede fortsat, og der var nu 35. Fra 2013 til 2015 vækstede salget med 50 %.

2007:

Henrik Sørensen købte 50% af Glaseksperten A/S og i 2013 blev Klæstrup Maskinsnedkeri integreret i Glaseksperten A/S, og skiftede navn til Glaseksperten Vinduer og Døre. Samtidig blev medarbejderstaben fordoblet til 30 og der var en salgsvækst på 100 %.

1998:

Historien startede tilbage i 1976, hvor Klæstrup Maskinsnedkeri kom til verden i en mindre by i Nordjylland. I 2001 flyttede Klæstrup Maskinsnedkeri til større lokaler i Hjørring og udvidede samtidig produktionen. På 3 år steg medarbejderantallet til det dobbelte og salget med 100 %.

Mød os

Vi er vindu-nørder, og hjælper dig gerne med faglig sparring, råd og vejledning.

Job

Vil du gerne være med på holdet, så se vores ledige stillinger her – eller søg uopfordret.

Tilmeld nyhedsbrev

Hvad er du?