Skip to the content

Om Vindunor

Det danske vindue

Nordjysk nærvær. Dansk kvalitet. Nordisk æstetik.

Hvert et vindue, der forlader vores fabrik er designet og produceret i Danmark i hænderne på vores dygtige og erfarne håndværkere. Gennem årene har vi opbygget en kompromisløs tilgang til service, kvalitet og detaljer. Og det kan ses.

For selv om kvaliteten på vores vinduer er i dansk særklasse, så er æstetikken nordisk – med dybe rødder i vores designtraditioner. Hos Vindunor får du derfor ikke kun et element til dit byggeri. Du får en holdning til kvalitet.
Du får det danske vindue.

Den gode historie bag det gode håndværk

Vindunor kom til verden den 1. januar 2022 efter en lykkelig skilsmisse. Glaseksperten Vinduer & Døre har haft 15-års langt og godt ægteskab med Glaseksperten A/S. Nu står vi på egne ben med Henrik Sørensen som eneejer og vores nye navn Vindunor.

I 2020 er der mere end 50 medarbejdere. Væksten i produktionen er betydelig. I dag produceres der hver dag den samme mængde, som vi producerede på 1 uge i 2013.

Der investeres i et CNC styret afkorteranlæg til alu delene. Den er fuldautomatisk, og laver alle snit og borer/fræser huller til låsekasser. Igen giver effektiviseringen  arbejdspladser og antallet af medarbejder er på 45, og væksten 15 %.

Kun 2 år efter flytningen investeres der i en ny CNC-maskine, hvilket skaber en fordobling af produktionskapaciteten. Anlægget erstatter seks andre maskiner og sikrer dermed en betydelig effektivisering. På trods af effektiviseringen øges medarbejderstaben, som nu runder 40 og oplever igen en 100 % salgsvækst.

Glaseksperten Vinduer og Døre vækster for fuld kraft og for at skaffe plads nok til produktionen, bliver det tidligere mejeri i Hjørring købt, og produktionen breder sig nu over 10.500 m2. Antallet af medarbejder vokser fortsat, og der er nu 35. Fra 2013 til 2015 vækster salget med 50 %.

Efter 15 år bliver Klæstrup Maskinsnedkeri integreret i Glaseksperten A/S, og skifter navn til Glaseksperten Vinduer og Døre. Samtidig er medarbejderstaben fordoblet til 30 og vi oplever igen en salgsvækst på 100 %.

Klæstrup Maskinsnedkeri er i vækst og flytter til større lokaler i Hjørring og udvider samtidig produktionen. På 3 år steg medarbejderantallet til 15 og salget med 100 %.

Historien starter tilbage i 1976, hvor Klæstrup Maskinsnedkeri kom til verden i en mindre by i Nordjylland. I 1998 købte Christian Larsen og Jes Vejby det lille snedkeri,  som dog fortsat blev drevet som egen selvstændig virksomhed og i eget navn. På dette tidspunkt var der 8 medarbejdere.