Skip to the content
Menu

Vindunor er en nordjysk familieejet vinduesfabrik

- med rødder tilbage fra år 1976.

Fabrikken er 18.000 m2 og er beliggende i Hjørring, Nordjylland. Vi beskæftiger over 140 medarbejdere og producerer mellem 1200-1600 elementer om ugen. Vinduer og døre fra os udmærker sig ved nordisk æstetik med rene linjer og et tidløst udtryk, og selvfølgelig i dansk kvalitet.

Vindunor A/S ejes af Henrik Sørensen og hans 3 børn. Casper er ansat som kommerciel direktør, Caroline arbejder i logistik og Mikkel er under uddannelse. På billedet står de står samlet længst til venstre.

Nordjysk nærvær - det er vores allervigtigste kundeløfte! Det betyder, at vi ikke er mere end et opkald væk, at et ord er et ord, og at et langvarigt samarbejde er noget vi skal gøre os fortjent til. Vi har egen serviceafdeling, høj leveringssikkerhed og vi ved at tid er penge.

Om vores produktion

Vi er 100% ordreproducerende og alle vores vinduer og døre produceret efter mål. Netop derfor er alle vores medarbejdere i produktionen nøglepersoner. Kombinationen af høj faglighed, højteknologisk produktion og den nordjyske ærekærhed - sikrer den ensartede høje danske kvalitet.


Alle i produktionen er ansat under Industriens Overenskomst og vi vægter det at arbejde under ordentlige forhold utrolig højt.

Vores grønne profil

Viljen og lysten til at forbedre det aftryk vi sætter på klimaet og samfundet er tårnhøje og vi arbejder konstant på at forbedre det.

  • Egen produktspecifik EPD. Vi vil forbedre vores CO2-aftryk og støtte arbejdet omkring LCA. EPD Nr.: MD-24071-DA
  • Vi er FSC®-certificeret. Spørg efter vores FSC®-certificerede produkter. Se certifikat.
  • Vi anvender 2ØKO miljøoverfladebehandling på vores træ.
  • Dansk produceret vinduer og døre. Vores produktion er i Hjørring, Nordjylland.
  • Mange af vores vinduer og døre er registreret i databasen for byggeprodukter, som kan indgå i Svanemærket byggeri. Følgende produktkategorier er registreret: Nor1 træ/alu, Nor1 træ og Nor48 - alle 3-lags. Download komplet produktliste her.
  • Vi bidrager gerne til at få byggerier DGNB-certificeret ved at dele ud af vores viden og erfaring om valget af vinduer og døre.

Og en masse andre bæredygtige og grønne initiativer.

Historien bag det gode håndværk

 

1976 - 2007

Det første frø blev sået tilbage i 1976, hvor Klæstrup Maskinsnedkeri kom til verden i en mindre by i Nordjylland. Det lille snedkeri voksede hurtigt og i 2001 flyttede det til større lokaler i Hjørring.

2007 - 2015

Henrik Sørensen købte 50% af Glaseksperten A/S og 6 år senere i 2013 blev Klæstrup Maskinsnedkeri integreret i Glaseksperten A/S, og skiftede navn til  Glaseksperten Vinduer og Døre.

2016 - 2022

Vi vækstede for fuld kraft og for at skaffe plads nok til produktionen, blev det tidligere mejeri i Hjørring købt, hvor produktionen nu kunne brede sig over 10.500 m2.

2022

Vindunor kom til verdenen den 1. januar 2022.
Glaseksperten Vinduer & Døre havde haft et langt og godt ægteskab med Glaseksperten A/S, men nu skulle vi stå på egne ben med Henrik Sørensen som eneejer og med det nye navn Vindunor. Væksten fortsatte, og vi udvidede produktionen med 1900 m2 og antallet af medarbejdere var oppe på ca. 90.

2023

For at komme tættere på vores mange sjællandske kunder åbnede vi et 500 m2 stort kontor og showroom i Rødovre. Samme år tilføjede vi 1000 m2 til vores lager i Hjørring. I 2023 var vi oppe på ca. 130 medarbejdere.

Kom med i maskinrummet

 

2017 - 2019

I 2017 ville vi fordoble produktionskapaciteten og derfor investerede vi i en CNC-maskine, og i 2018 endnu en CNC. I 2019 fik vi et CNC-styret afkorteranlæg til aluminiumsdelene. En fuldautomatisk maskine, som laver alle snit og borer/fræser huller til låsekasser.

2023

Det største investeringsår i vores historie! I starten af året udvidede vi vores malerkabine til dobbelt kapacitet dvs. yderligere 150 åg og mange flere meter bane. Derudover blev der investeret i en malerrobot, som håndterer alle farver, samt ny travers sprøjte.
I sommeren blev der leveret endnu en CNC - Working Process. En stor maskine på 33 x 12 meter, som har 5 spindler, der kan dreje i alle dimensioner. I tillæg blev der tilkøbt en ilægger, da CNC'en er så effektiv at det var en nødvendighed.

2024

Vi har investeret i to lim/dyvel anlæg, faktisk de første af sin slags i Danmark. De skal lave limpåføring i dyvelhuller og på flader, samt sætte dyvler i. På rammer kan den automatisk montere clips. Se billede nedenfor. Derudover bliver der også investeret i en ilægger til saven, samt en ny alusav.

Mød os

Vi er vindu-nørder, og hjælper dig gerne med faglig sparring, råd og vejledning.

Job

Vil du gerne være med på holdet, så se vores ledige stillinger her – eller søg uopfordret.

Tilmeld nyhedsbrev

Hvad er du?