Skip to the content

Skal du vælge træ eller træ/alu?

Hos os kan du vælge om dine vinduer skal produceres i træ eller træ/alu.

Træ
Træ er et levende materiale, som skaber et sundt indeklima og autentisk udtryk. Vinduer og døre i træ passer til alle byggestilarter – fra de moderne med ubrudte flader til de klassiske bondehuse. Træet er nordskandinavisk fyrretræ med en kerneandel på minimum 90 %, som giver høj kvalitet og lang levetid. Træet er scannet for knaster, skåret op og sat sammen i stærke fingersamlinger. Vi bruger udelukkende fingersamlet træ, for på den måde at undgå harpiksudtræk og gule pletter.

Træ/Alu
Vinduer og døre i træ/alu kombinerer det bedste fra to verdener. Indvendigt er der træ, som skaber varme og hygge, sammen med den flotte og praktiske udvendige finish i aluminium, som kræver et minimum af vedligehold. Træet er nordskandinavisk fyrretræ, som er scannet for knaster, skåret op og sat sammen i stærke fingersamlinger. Træet er fundamentet for et holdbart, solidt produkt og derfor prioriterer vi at anvende træ i en meget høj kvalitet. Aluminiumsprofilen er pulverlakeret og er særdeles modstandsdygtig overfor vind, vejr og sol. Et nærmest vedligeholdelsesfrit produkt.

Mahogni
Mahogni er en ædeltræsort, som har en smuk varm glød, der givet et eksklusivt udtryk. Træet har en meget høj andel af olie og salt, som gør dem modstandsdygtige overfor vind og vejr, og sikrer en lang levetid. Mahogni er en træsort, der er tidløs og kan bruges både til alle byggestilarter.

Et charmerende hus med træ vinduer.

Dejlig minimalistisk og næsten ingen vedligeholdelse.

Modeller vinduer

Vidste du... at vores vinduer kan produceres i lige præcis den model, du ønsker. Bliv inspireret her.