Skip to the content

Skal du vælge træ eller træ/alu?

Hos os kan du vælge om dine vinduer skal produceres i træ eller træ/alu.

Træ
Træ er et levende materiale, som skaber et sundt indeklima og autentisk udtryk. Vinduer og døre i træ passer til alle byggestilarter – fra de moderne med ubrudte flader til de klassiske bondehuse. Træet er fyrretræ i høj kvalitet med en kerneandel på minimum 90 %, som giver høj kvalitet og lang levetid. Træet er scannet for knaster, skåret op og sat sammen i stærke fingersamlinger. Vi bruger udelukkende fingersamlet træ, for på den måde at undgå harpiksudtræk og gule pletter.

Træ/Alu
Vinduer og døre i træ/alu kombinerer det bedste fra to verdener. Indvendigt er der træ, som skaber varme og hygge, sammen med den flotte og praktiske udvendige finish i aluminium, som kræver et minimum af vedligehold. Træet er nordskandinavisk fyrretræ, som er scannet for knaster, skåret op og sat sammen i stærke fingersamlinger. Træet er fundamentet for et holdbart, solidt produkt og derfor prioriterer vi at anvende træ i en meget høj kvalitet. Aluminiumsprofilen er pulverlakeret og er særdeles modstandsdygtig overfor vind, vejr og sol. Et nærmest vedligeholdelsesfrit produkt.

Egetræ & Mahogni
Både mahogni og egetræ har et varmt udtryk, som kan bidrage til at skabe hygge og rammer i et moderne minimalistisk hus, eller sætte prikken over i’et på en bolig, hvor netop disse typer af trævinduer matcher.

Trævinduer

Et charmerende hus i klassisk byggestil

Vinduer i træ/alu

Næsten ingen vedligeholdelse.

Egetræ & Mahogni

Udsnit af et 3-lags egetræsvindue. 

Modeller vinduer

Vidste du... at vores vinduer kan produceres i lige præcis den model, du ønsker. Bliv inspireret her.