Skip to the content

til arkitekten

Din vision og drømme

Vindunor er en nordjysk familieejet vinduesfabrik - med rødder tilbage fra år 1976.
Fabrikken er 18.000 m2 og er beliggende i Hjørring, Nordjylland. Vi beskræftiger over 140 medarbejdere og producerer mellem 1200-1600 elementer om ugen. Vinduer og døre fra os udmærker sig ved nordisk æstetik med rene linjer og et tidløst udtryk, og selvfølgelig i dansk kvalitet.

bæredygtige byggerier

Vi har et grønt hjerte

Egen produktspecifik EPD

Vi vil forbedre vores CO2-aftryk og støtte arbejdet omkring LCA. EPD'en giver os indsigt i vores produkters indvirkning på miljøet, og hjælper os til at træffe beslutninger, så vores CO2-aftryk minimeres og vi kan bidrage til flere bæredygtige byggerier. EPD Nr.: MD-24071-DA

FSC®-certificeret

Vi ønsker at forbedre vilkårene for både dyr, planter og mennesker i skovene. Derfor er det naturligt for os at være FSC®-certificeret. NC-COC-075750 / FSC-C196902.

Vi bruger AluPure® fra Mäkelä Alu

AluPure® er Mäkelä Alu’s miljøvenlige og lavemissions aluminiumsemne, som kun udleder 2,01 tons CO2e/t. Vi samler selvfølgelig også vores alu-rester og sender det til genbrug.

Dansk Indeklima Mærkning

Indeklimamærkede materialer er en naturlig del af et bæredygtigt byggeri, hvor en god indeluftkvalitet bidrager til den sociale bæredygtighed. Vi er certificeret af Dansk Indeklima Mærkning, certifikat nr. 173.

Vi kan indgå i Svanemærket byggerier

Mange af vores vinduer og døre er registreret i databasen for byggeprodukter, som kan indgå i Svanemærket byggeri.
Følgende produktkategorier er registreret: Nor1 træ/alu, Nor1 træ og Nor48.

Inspiration til

Drømme

 

  • Eksklusive egetræ
  • Lakeret fyrretræ
  • Naturlige farver
  • Store partier