Skip to the content

Viljen og lysten til at forbedre det aftryk vi sætter på klimaet og samfundet er store og vi arbejder konstant på at forbedre det. Vi er ambitiøse og holder hinanden op på, at det vi vil, også er det vi gør.

Vi kan helt sikkert gøre det endnu bedre – og det arbejder vi henimod.

Dansk produktion

Vindunor er dansk og har produceret i Danmark siden 1976. Vinduesfabrikken er beliggende i Hjørring oppe i nordlige Danmark og med 14.000 m2 produktion er vi en mellemstor virksomhed, som beskæftiger mere end ca. 100 personer. Vi er stolte af at bidrage med så mange arbejdspladser i mindre nordjysk by.

DGNB-certificeret byggerier

Vi bidrager gerne til at få byggerier DGNB-certificeret ved at dele ud af vores viden og erfaring om valget af vinduer og døre til dit byggeri.

Vi er et team af fagfolk, der kan hjælpe dig på vej.

Selvforsynende med varme

Vi har egen knuser og spånfyr, så vi kan fyre op med resttræ og spåner fra produktionen. Fyret bruger 1.200 kg spåner om ugen.

 

Vi udleder 318 ton CO2 mindre om året!

Dansk Indeklima Mærkning

Ved at vælge Indeklimamærkede materialer sikrer du dig, at produkterne bidrager til det gode og sunde indeklima. Indeklimamærkede materialer er en naturlig del af et bæredygtigt byggeri, hvor en god indeluftkvalitet bidrager til den sociale bæredygtighed.

Vi er certificeret af Dansk Indeklima Mærkning, certifikat nr. 173

Besøg Dansk Indeklima Mærkning - klik her

2ØKO

Vi anvender 2ØKO miljøoverfladebehandling til vores træ. En miljøvenlig grundbehandling, der gør overfladen stærk og dermed beskytter mod vind og vejr. Og som samtidig sikrer et bedre indeklima, da der ikke er tilsat unødig kemi.

Arbejdstøj

I vores produktion bruger vi kun arbejdstøj der er mærket OEKO-TEX®. Dette betyder at alle dele af tøjet (tråd, knapper, stoffer mv.) er testet for skadelige stoffer. Arbejdstøjet er derfor ikke skadeligt på vores medarbejdere.

Vi medsender en returplastpose

Vores vinduer og døre bliver pakket ind i en strækfolie, for at beskytte mod skrammer og dårligt vejr. Strækfolie er lavet af plastik, men vi synes den fortjener at blive genbrugt. For at hjælpe det på vej, medsender vi en returplastpose, som vi håber vil blive benyttet.

Vi genbruger papkasser.

Når vi sender små pakker til vores kunder er det i genbrugspapkasser. Vi modtager ret mange pakker fra vores leverandører og vi synes det vil være god stil at genbruge papkasserne.
Så det gør vi.