Skip to the content

Viljen og lysten til at forbedre det aftryk vi sætter på klimaet og samfundet er tårnhøje og vi arbejder konstant på at forbedre det. Vi er ambitiøse og holder hinanden op på, at det vi vil, også er det vi gør. Vi kan helt sikkert gøre det endnu bedre – og det arbejder vi henimod.

Bæredygtigt byggeri

Svanemærket byggerier

Vores vinduer og døre er registeret i databasen for byggeprodukter, som kan indgå i Svanemærket byggeri. Følgende er produktkategorier er optaget i Ecolabels database for byggeprodukter: Standard træ/alu, Standard træ og Moderne 48 træ/alu - alle 3-lags.

DGNB-certificeret byggerier

Vi bidrager gerne til at få byggerier DGNB-certificeret ved at dele ud af vores viden og erfaring om valget af vinduer og døre til dit byggeri. Vi er et team af fagfolk, der kan hjælpe dig på vej.

Dansk produktion

Vindunor er dansk og har produceret i Danmark siden 1976. Vinduesfabrikken er beliggende i Hjørring oppe i nordlige Danmark og med 10.500 m2 produktion er vi en mellemstor virksomhed, som beskæftigede ca. 70 personer. Vi er stolte af at bidrage med så mange arbejdspladser i mindre nordjysk by.

Et af vores løfter til vores kunder er ’Dansk kvalitet’ og med det mener vi: "Hvert et element, der forlader vores fabrik, har været i hænderne på erfarne Fagfolk. Men vores holdning til kvalitet begynder med den kompromisløse udvælgelse af materialer, hvor kun det bedste er godt nok. I sidste ende betyder det, at du får vinduer og døre, der er fremstillet i Nordjylland – med en kvalitet i dansk særklasse."

Selvforsynende med varme

Vi har investeret i eget spånfyr, hvor vi kan fyre op med spåner fra produktionen. Fyret bruger 1.200 kg spåner om ugen.

Vi udleder 318 ton CO2 mindre om året!

2ØKO

Vi anvender 2ØKO miljøoverfladebehandling til vores træ. En miljøvenlig grundbehandling, der gør overfladen stærk og dermed beskytter mod vind og vejr. Og som samtidig sikrer et bedre indeklima, da der ikke er tilsat unødig kemi.

Vi medsender en returplastpose

Vores vinduer og døre bliver pakket ind i en strækfolie, for at beskytte mod skrammer og dårligt vejr. Strækfolie er lavet af plastik, men vi synes den fortjener at blive genbrugt. For at hjælpe det på vej, medsender vi en returplastpose, som vi håber vil blive benyttet.

Vi genbruger papkasser.

Når vi sender små pakker til vores kunder er det i genbrugspapkasser. Vi modtager ret mange pakker fra vores leverandører og vi synes det vil være god stil at genbruge papkasserne.
Så det gør vi.