Skip to the content

Drømmen om det perfekte skagenshus

blev til virkelighed

Opgrader dit hus som Elizabeths

Sidehængt med sprosser

Vinduerne skulle matche Skagen-stilen, og derfor blev valgt sidehængt småsprossede vinduer. Vinduerne har anverfere og stormkrog i messing.

Nor1 træ

Vinduerne er lavet i træ, da huset er så kystnært. For at sikre Energimærke A er vinduerne lavet med 3-lags glas.

Bondehus sprosser

Valget faldt på 25 mm bondehus klæbespros. (Den smallest på billedet) Sprossen er har en smuk og klassisk udskæring.

Hvorfor valgte Elizabeth Vindunor?

Det var Fjordbak Byg, der pegede hende i retning af Vindunor. “Vi kender dem godt og ved, at de er nemme at kommunikere med. For os er det vigtigt med en samarbejdspartner, hvor man kan være i tæt dialog om løsningen. De er lokale ligesom vi er - så det var nemt at vende detaljerne i byggeriet face-to-face,” forklarer Anders Mikkelsen.

Sammen med Fjordbak Byg var Elizabeth Christoffersen til møde hos Vindunor, hvor de sammen gennemgik tegningerne - vindue for vindue, dør for dør. På denne måde sikrede de, at løsningen blev rigtig fra starten af. Også når kravene rakte ud over standardkataloget. Bl.a. havde hun selv tegnet husets hoveddør. Vindunor fik derfor specialproduceret døren efter hendes ønsker.

“Noget af det, vi får allermest ros for ved det nye hus, er vores vinduer og døre. Folk kan se, at der er tænkt over løsningen - og at de passer godt til huset. Forud for byggeriet havde vi tårnhøje forventninger - men det er faktisk endt med at blive endnu bedre, end vi havde turde håbe på”, slutter en glad Elizabeth Christoffersen.

Vi er klar til at hjælpe

Vi håber at det var en spændende case, og vi står selvfølgelig klar til at hjælpe dig.

Ring på 98 92 15 83 eller ring direkte til Charlotte eller Christian.

Charlotte Graven
Intern salg

cgr@vindunor.dk
T: +45 96 24 14 19

Christian Jensen
Intern salgschef

cjn@vindunor.dk
T: +45 96 24 14 04

Tilmeld dig VinduNyt

VinduNyt er vores populære nyhedsmail, som giver dig faglig inspiration, produktnyt, tips & tricks til montering, vinduesnørderi samt sløj håndværkerhumor direkte i din mailboks.

Tilmeld nyhedsbrev

Hvad er du?