Skip to the content

Ny skydedør imødekommer stigende efterspørgsel på niveaufri adgang mellem ude og inde

Glaseksperten Vinduer & Døre lancerer nu en ny skydedør i træ/alu, som skal være med til at imødekomme en stigende efterspørgsel på løsninger med niveaufri adgang mellem inde og ude. Skydedøren trækker med sit store glasparti naturen med indenfor og optimerer lysindfaldet markant, og produktet fås i forskellige designkombinationer.

Danskerne vil gerne opholde sig så meget udendørs som muligt, og skydedøre med niveaufri adgang mellem inde og ude er derfor en stor trend i ny- og renoveringsbyggeri. I forlængelse heraf lancerer Glaseksperten en ny skydedør i træ/alu. Det fortæller Henrik Sørensen, der er direktør hos Glaseksperten Vinduer & Døre i Hjørring:

- Efterspørgslen på løsninger med niveaufri adgang mellem ude og inde stiger fortsat, og vi er derfor glade for nu at kunne tilbyde en helt ny og elegant skydedør i træ/alu. Den nye dør gør det desuden endnu nemmere for vores kunder at få leveret alle ønskede, danskproducerede glasløsninger fra det samme sted – hvad enten det er vinduer eller døre, der er behov for, lyder det fra Henrik Sørensen, som fortsætter:

- En skydedør egner sig særligt godt til altaner på etageejendomme eller andre steder, hvor pladsen er begrænset. Det lave bundtrin overholder de nyeste krav og sikrer samtidig niveaufri adgang, så forskellen mellem udendørs og indendørs ikke bliver så stor.

Glasekspertens nye skydedør produceres på virksomhedens egen fabrik i Hjørring, hvilket sikrer en kort leveringstid. Døren betjenes ved hjælp af et enkelt greb med selvjusterende lukkebeslag og kan enten leveres med 2- eller 3-lags glas. Den kan desuden vælges med enten enkelt- eller dobbeltrettet åbning.

Skydedøren fås i 12 standardfarver og kan derudover leveres i flere specialfarver. For optimal designintegration i boligen tilbydes også et udvalg af bundskinner i forskellig farver og materialer.

Læs mere om skydedøre