Skip to the content

Garanti og mærkning

For at understrege hvor vigtig kvalitet er, har vi naturligvis alle de certificeringer, der gør det muligt at levere det bedste produkt til vores kunder.

Vinduesindustrien

Vinduesindustrien er en brancheforening, der repræsenterer producenter af vinduer og yderdøre. Vindunor er medlem, hvilket betyder vi tilsluttet DVV, Dansk Vindues Verifikation, som er et dansk kvalitets- og garantimærke. Det betyder, vi får kontrolbesøg af uvildige kontrollanter, der kontrollerer, at vores produkter opfylder de krav, der er stillet i de Tekniske Bestemmelser for DVV.

Energivinduer

Vi har certifikater fra Energivinduer på T/2ØKO (2 certifikater) og T/A (4 certifikater). T/2ØKo, som er en forkortelse af Træ – System 2 ØKO, betyder, at det træ vi anvender, skal have min. 90 % kernetræ og skal være overfladebehandlet med et miljøvenligt træbeskyttelsessystem. T/A, som er en forkortelse af Træ/Alu, betyder, at det skal sikre minimal vedligeholdelse udvendigt og bevarelse af træoverfladen indvendigt.

DVV

Dansk Vindues Verifikation. DVV-mærket betyder, at vores vinduer og yderdøre er fremstillet efter kvalitetsstandarden ”De Tekniske Bestemmelser for DVV”. Denne standard er udarbejdet med det formål at optimere produktets kvalitet og holdbarhed i forhold til danske vind- og vejrforhold.

CE

Alle vores vinduer og døre er CE-mærket. Det betyder, at produkterne er fremstillet i overensstemmelse med gældende EU-direktiver.

10 års garanti

Med den kvalitet vi producerer, tøver vi ikke! Vi giver 10 års garanti, når du vælger Vindunor.

Download

10 års garanti

Download garantibestemmelserne

Overensstemmelseserklæring

Download erklæringen